LUO4 og Sky City lige om hjørnet nu

Så er den fjerde antologi i samlingen Lige Under Overfladen på vej! Jeg har novellen Havnomader med, en lille fortælling, der egentlig udsprang af en leksikal tekst, jeg skrev for mange år siden.

Carl-Eddy Skovgaard er redaktør og Manfred Christiansen har lavet det fine omslagsbillede.

De øvrige forfattere er:

Ellen Miriam Pedersen: Byens lyd, Maria Kjær-Madsen: Russisk roulette, Majbrit Høyrup: Debriefing af Hibernauter, Jeppe Bisbjerg: Ingenmandsland, Steen Knudsen: Skyggen af en kat, Nikolaj Johansen: Vandkøler, Lise Andreasen og Glen Stihmøe: Lav sol over Krakow, Lars Ahn Pedersen: Portræt af en månepige, Richard Ipsen: De gamle svin, Katja Nilsen: Når lyset går ud, Camilla Wandahl: Se mig, Lonni Krause: Blåfugl, A. Silvestri: Matthæus 20:16, Mogens Hansen: Jeg er, H.H. Løyche: Der’ penge i skidtet, Flemming R. P. Rasch: Nosferata, Kenneth Krabat: Plan, Thomas Strømsholt: Tiamat, Henning Andersen: Kogebog for tidsrejsende, Jesper Rugård Jensen: Mission til Cho’it, Patrick Leis: Genfærd

Og så er den engelske antologi Sky City også på vej.

Jeg har en oversættelse af Den grønne jakke med – jeg leverede en råoversættelse og så fik den en gennemgang af Lea Thumes skarpe blik. Tak for det 😉

Carl- Eddy Skovgaard er igen redaktør på udgivelsen, Lea Thume står for oversættelserne, Steve Handel er på som American language consultant og Patrick Leis har lavet omslagsbilledet.

De øvrige forfattere er:

”Sky City” by Manfred Christiansen, ”Departure” by Niels Gjerløff, ”The White Bear” by Richard Ibsen, ”Helium Loves Company” by Glen Stihmøe, ”The Last Astronaut” by Flemming R. P. Rasch, ”The Organism on Maneo” by Morten Brunbjerg, ”The Tourist” by Patrick Leis, ”Know Your Target Audience” by Dan Mygind, ”The Red Parakeets” by Camilla Wandahl, ”The Short Arm of History” by Kenneth Krabat, ”A Contribution to the History of Denmark” by Søren Elmerdahl Hemmingsen, ”When the Music’s Over” by A. Silvestri, ”E-Puzzle” by Nikolaj Højberg, ”Leading, Feeding” by Ellen Miriam Pedersen, ”You are my Best Friend” by Camilla Fønss Bach Friis, ”Dreams of Stone” by Brian P. Ørnbøl, ”In the Surface” by Sara Tanderup, ”Interrogation of Victim no. 5” by Lars Ahn Pedersen

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s