Lidenskab og lysår

 

lidenslaboglysa%cc%8ar-front

Lidenskab og lysår er den fine titel på den seneste og ellevte antologi i Lige under overfladen-serien. Carl-Eddy Skovgaard er redaktør og Manfred Christiansen har lavet omslaget. Som altid er det, der er fælles for historierne, at det er science fiction.

Bogen indeholder følgende noveller:

Bjarke Schjødt Larsen: Den danske kulturskat, Helle Perrier: DreamChild, Anna Dyhr Lorenzen: Dvale, Jesper Goll: Eftermiddag i parken, Nikolaj Højberg: Firmaets mand, Gudrun Østergaard: Flyvebladenes tid, Nikolaj Johansen: Genfærdenes tårn, Carl-Gustav Werner: HDO Margarethe mod nye mål, Viggo Madsen: Herligt er hypermans hop, Ellen Miriam Pedersen: I 1923, A. Silvestri:  I fædrelandets tjeneste, Manfred Christiansen: Jerndrømme, Niels Andersen: Kickstart, Morten Carlsen: Laikas Strand, Lise Andeasen: Lidenskab og lysår, Sara Buch: Mindbook vs. II, Christian Holger Pedersen: Mod død skal livet leves, Glen Stihmøe: Mord på Mars, Richard Ipsen: Mærk Fremtiden, Steen Knudsen: Møde, Torben Husum: Nettet over Berlin, Lars Ahn Pedersen: Rumkaptajnens kone, Majbrit Høyrup: Slidte dukker, Hans Peter Madsen: Stoppested, Lars Behn-Segall: Trippelkøb, Jesper Rugård Jensen: Ud af mørket, Michael Andersen: Ukendt kode

Som man kan se, har jeg novellen Flyvebladenes tid med, som er en hverdagsfortælling om overvågning og censur. Men det er også en historie om børneopdragelse i en tid, hvor den voksne altid er i skarp og ulige konkurrence med en lokkende skærm.

Bogen kan bestilles hos boghandleren eller direkte fra forlaget her

 

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Lidenskab og lysår

  1. Pingback: Novelle nomineret til Niels Klimprisen | gudrun Østergaard

  2. Pingback: Pionererne på svensk og en fin lektørudtalelse | gudrun Østergaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s