Krinoline og kedsomhed

21. september udkommer denne smukke bog med steampunknoveller skrevet af danske forfattere. Min novelle er blandt andet inspireret af Et dukkehjem og har givet navn til samlingen.Krinolineogkedsomhed1

Krinoline og kedsomhed er udgivet af Science Fiction Cirklen med Knud Larn som redaktør. Manfred Christiansen har lavet det fine omslag, der på ironisk vis kommenterer min historie, men det er man nødt til at læse den for at forstå 😉                 Ud over omslaget har Manfred Christiansen tegnet de fineste vignetter til alle novellerne.

steampunkcollage

Det er første gang, jeg forsøger mig i steampunk-genren og det har været en sjov og omfattende oplevelse. Jeg har researchet mere end til nogen anden historie, jeg har skrevet for at ramme stemningen og tidsånden i Viktoriatiden – og for at kunne digte videre derfra. Her ses et udsnit af research-emner.

Antologien indeholder noveller af følgende forfattere:

A. Silvestri, Bjarke Schjødt Larsen, Camilla Wandahl, Freddy de Silva, Gudrun Østergaard, Jesper Goll, Jesper Rugård, Kenneth Krabat, Lars Ahn Pedersen, Majbrit Høyrup, Manfred Christiansen, Nikolaj Johansen, og Richard Ipsen

Bogen kan købes her, eller du kan vente på, at den forhåbentlig dukker op på dit bibliotek.

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Krinoline og kedsomhed

  1. Pingback: Niels Klimprisen 2018 | gudrun Østergaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s