Noget er på vej

Forlaget Krabat har udgivet samlingen Noget er på vej, som er 24 fortællinger om nordisk folketro. Det betyder, at hver novelle tager udgangspunkt i eller inddrager et element fra folketroen. I min novelle Alt var hvidt er det mosekonebryg, der finder vej ind i en ellers meget socialrealistisk historie om pigen Alissa. Hendes mor har en psykisk sygdom, og det er svært at acceptere, at hun ikke kan være mor, som hun plejer at være.

Følgende forfattere har bidraget til antologien: Sinus Reuss, Teddy Vork, Thea Marie Munk Pedersen, Nicoline Kjærsgaard Møller, Alexandra Vinther, Rikke Havner Alrø, Thea Astrid, Mette Engel-Holm, Silja Bødker, Signe Fahl, Kat Lassen, Helle Jakobsen, Mariane Mide, Maria Pilh Bengtsen, Summer Ema, Lars Ahn, Rasmus Vestergaard, Malene Fabricius Holm, Andrias Andreasen, Judith Annette Sølvkjær, Pernille Thorenfeldt, Gudrun Østergaard, Barbara Beatrice Davidsen

Det er Helle Perrier, der er redaktør, Morten Krebs har lavet illustrationer til bogen og Lene Vinther Andersen har skrevet et forord om folketro.

Noget er på vej er skrevet, så store børn fra 13 år kan læse med.

https://forlagetkrabat.dk/b-ger/#!/products/noget-er-p%C3%A5-vej

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s