Pionererne på svensk og en fin lektørudtalelse

 

Til Fantasticon 2016 mødte jeg Carl-Gustav Werner, der fortalte, at han havde brugt en af mine noveller til en opgave i oversættelse fra dansk til svensk på Lund Universitet. Han sendte mig opgaven og selve oversættelsen og satte mig i forbindelse med det svenske science fiction-magasin SF-Forum.

Det resulterede i, at man nu i det seneste nummer af SF-Forum kan læse “Pionjärerna” med en meget fin illustration til af Sandra Petojevic. Pionererne blev udgivet på dansk af Science Fiction Cirklen i 2012 i min novellesamling Tidsfordærv og som e-bog i 2014 på Forlaget Dreamlitt.

Det har været super interessant at læse Carl-Gustavs overvejelser over ordvalg og sproglig stil og sjovt at få mulighed for at nå ud til læsere i Sverige. Så tak til Carl-Gustav, Sandra Petojevic og SF-Forum 🙂

pionja%cc%88rerna

Og så har Lidenskab og Lysår – LUO 11 fra Science Fiction Cirklen fået en fin lektørudtalelse. Lektøren skriver blandt andet:

“Jeg er overordnet imponeret over kvaliteten og spændvidden i endnu en antologi i en i øvrigt vellykket serie.”

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s