Niels Klimprisen 2018

pLvP4pbnQgKEIWjOjxQp+A

Krinoline og kedsomhed har fået Niels Klimprisen som bedste danske science fiction langnovelle 2018.

Her får du en lille smagsprøve:

Hvorfor det var nødvendigt med et billede, var hende en gåde. Han havde endda udpeget den plads på væggen, hvor det skulle hænge under det udstoppede vildsvinehoved og gevirerne. Svimmelheden var blevet værre, og en murrende hovedpine var ved at bygge sig op. Bea forsøgte at trække vejret helt ned igennem korsettet, men det føltes som om en sluseklap var lukket i øverst i brystet og forhindrede luften i at passere. Nu ville hun altså snart falde ned af bænken.

Endelig kom glimtet og fotografen dukkede frem bag sit forhæng.

“Bravo! Det skal nok blive fint. Må jeg have lov at rose deres ranke positur, Frue.”

Fotografen smilede med let adskilte læber, der glinsede af spyt og lod sit blik løbe op og ned ad Bea, indtil det stoppede ved brystudskæringen. Det føltes som om, hun var nøgen, selvom det kun var hendes skulderparti og den øverste del af brystet, der var blottet. Henry blinkede kækt til fotografen og smækkede med læberne.”

Vil du læse resten af novellen og de andre historier i samlingen, kan du finde den på dit lokale bibliotek, eller købe den her

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s