Novelle nomineret til Niels Klim-prisen

Min novelle Kreds 11 mandag aften er blevet nomineret til Niels Klim-prisen. Prisen bliver hvert år givet til de bedste danske sciencefiction-noveller. Hvis du har lyst, kan du stemme i perioden d. 1. – 30. Marts. For at kunne stemme, skal du være meldt ind i Niels Klim-systemet, og det gør du ved at klikke her.

 kreds11vignetKreds 11 mandag aften handler om Nanna, der kæmper sig gennem snestormen hen til det lokale medborgerhus. Her mødes hun med de andre medlemmer af Kreds 11, der sammen skal tage en beslutning af allerstørste betydning.

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s