Kreds 11 mandag aften

Den tiende Lige Under Overfladen-antologi Som et urværk er nu udkommet. I anledning af jubilæet har Manfred Christiansen tegnet nogle meget fine sort-hvide vignetter til alle novellerne. Det er også Manfred der står for forsiden med den mystiske bygning på Københavns havnefront. Antologien er som altid redigeret af Carl-Eddy Skovgaard.

SomEtUrværk-front-smallplakatLUO10NY-small

Bogen indeholder 20 science fictionnoveller:

Christian Kaarup Baron – Arbejderrobotten, Lise Andreasen – Choris paidia, Jacob Bo Nøddeskov Nielsen – Det naturlige hjerte, Anne-Marie Træholt Rasmussen – Et levende museum, Jon Terje Østberg – Invasion i blåt, Morten Carlsen – Jordbær med fløde, Vagn Grønkilde – Julegaven, Gudrun Østergaard – Kreds 11 mandag aften, Glen Stihmøe – Med Bambi på Månen, Kim Foss – Med et net i bagagen, Hans Peter Madsen – Pindsvinet, Jesper Goll – Postludium, Richard Ipsen – Skøjteløber, Jesper Rugård Jensen – Som en sommerfugl over markerne, Flemming R.P. Rasch – Som et urværk, Thomas Daugaard – Som venner vi skilles, Kristoffer J Andersen – Sumpmus, Majbrit Høyrup – Søhest, A. Silvestri – Taxa, Lars Ahn Pedersen – Århundredets mand

kreds11vignet

Min novelle Kreds 11 mandag aften handler om Nanna, der kæmper sig gennem snestormen hen til det lokale medborgerhus. Her mødes hun med de andre medlemmer af Kreds 11, der sammen skal tage en beslutning af allerstørste betydning.

Som et urværk er udgivet af Science Fiction Cirklens Forlag.

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Kreds 11 mandag aften

  1. Pingback: Klima-noveller | Stuff from ommadawn.dk

  2. Pingback: Novelle nomineret til Niels Klim-prisen | gudrun Østergaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s