Vampyrantologi

Billede

Carina Riber, Flemming Rasch, Freddy E. Silva, Gudrun Østergaard, Heidi Fjelstrup, Jesper Rugård Jensen, Lars Kramhøft, Manfred Christiansen, Mikkel Harris Carlsen, Patrick Leis, Stig W. Jørgensen – See more at: http://valeta.dk/udgivelser/de-andres-blod#sthash.XAZH6RCT.dpuf
Carina Riber, Flemming Rasch, Freddy E. Silva, Gudrun Østergaard, Heidi Fjelstrup, Jesper Rugård Jensen, Lars Kramhøft, Manfred Christiansen, Mikkel Harris Carlsen, Patrick Leis, Stig W. Jørgensen – See more at: http://valeta.dk/udgivelser/de-andres-blod#sthash.XAZH6RCT.dpuf

Carina Riber, Flemming Rasch, Freddy E. Silva, Gudrun Østergaard, Heidi Fjelstrup, Jesper Rugård Jensen, Lars Kramhøft, Manfred Christiansen, Mikkel Harris Carlsen, Patrick Leis, Stig W. Jørgensen – See more at: http://valeta.dk/udgivelser/de-andres-blod#sthash.XAZH6RCT.dpuf

1. maj udkommer De andres blodForlaget Valeta – en antologi udelukkende med vampyrnoveller. Selvom de har det fælles tema, er der stor variation i historierne, som fokuserer på forskellige aspekter af vampyrmyten. Forfatterne bag novellerne er: Christian Reslow, Heidi Fjelstrup, Patrick Leis, Stig W Jørgensen, Freddy E. Silva, Manfred Christiansen, Mikkel Harris Carlsen, Flemming Rasch, Jesper Rugård Jensen, Lars Kramhøft samt undertegnede.

Det er ikke en genre, jeg er hjemmevant i, men det har været sjovt at udforske, hvad ideen om vampyren kan sætte gang i. Hvis jeg skal sætte et par ord på min egen novelle Vågehuller kunne det være, at det er en fortælling om livsangst, fortrængninger og aldring.

Onsdag d. 7. maj kl. 19 er der reception på Paludans Bogcafé for hele 5 nyudgivelser fra Valeta deriblandt De andres blod.

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s