Undergang – en apokalyptisk antologi

Undergang

Så er den apokalyptiske novellesamling Undergang en realitet. D. 15. august udgiver Forlaget Valeta i samarbejde med Apokalyptisk denne samling af fortællinger om en verden i opløsning eller gendannelse eller …

Jeg har novellen Ord har hærget med om en lille gruppe overlevende, der vandrer gennem et ørkenlandskab og prøver at skabe mening og slippe af med fortidens skygger.

Her er et lille klip fra historien:

Ord har hærget

“Hver aften ser jeg dem for mig som grå skygger et stykke væk fra lejren. De kontakter os ikke direkte, men står bare der og skuler mod os, og hvis de har kræfter til det, slynger de en sten i vores retning. Men det føles ikke truende mere. De har ingen magt over os længere. Uden Taleren til at fortælle dem, hvad de skal gøre, er de bare desperate og ynkelige. Uden er de kun krybdyrhjernens instinkter – separate individer, der hver især er i hastig opløsning. For hver dag, der går, er deres kontur en lille smule svagere og stemmerne lidt mere utydelige, og vi på vores side, vi har vænnet os til bare at ignorere dem.”

De øvrige forfattere i Undergang er: Inge Pernille, Maria Kjær-Madsen, Paul Calderara Eskekilde, Manfred Christiansen, Jakob Krogsøe, Martin Wangsgaard Jürgensen, Mikkel Harris Carlsen, Rasmus Wichmann, Jeppe Bisbjerg, Merete Richter, Nikolaj Johansen, Kasper Grandetoft, Michael Toubro, Martin Paludan og A. Silvestri.

Se mere her: http://valeta.dk/udgivelser/undergang

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Undergang – en apokalyptisk antologi

  1. Pingback: Anmeldelse af Undergang | gudrun Østergaard

  2. Pingback: Åbent for nomineringer til Niels Klim-prisen | gudrun Østergaard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s